071 - 526 1893

VastePrik: dashboard zorgverleners verbeterd

22-09-2021

VastePrik: dashboard zorgverleners verbeterd

De VastePrik app blijft steeds in ontwikkeling. Dankzij feedback van de gebruikers worden er fouten uitgehaald, handige items toegevoegd of dingen verbeterd. Hieronder vindt u een overzicht van de opgeloste en geplande wijzigingen.

Dashboard zorgverleners verbeterd!
Er zijn een paar verbeteringen doorgevoerd in het VastePrik dashboard voor de zorgverleners. Zo is de synchronisatie tussen de app en het dashboard nu veel sneller en accurater. Dit betekent dat wanneer een gebruiker van de app een infusie of bloeding invoert dit binnen 10 minuten te zien is op het zorgverlener dashboard.

Testen van andere wijzigingen
Een aantal andere belangrijke wijzigingen zijn op dit moment nog in de testfase. Brightfish en Stichting HemoNED testen uitgebreid of de gedane wijzigingen goed werken. Helaas is de verwachtte oplevering daardoor later dan oorspronkelijk aangegeven.

  • Inloggen. Er zijn verschillende inlogproblemen gemeld, waaronder: gebruikersnaam wordt niet opgeslagen, touch ID (vingerafdruk) of face ID (gezichtherkenning) werkt niet, altijd moeten inloggen met SMS-code. Verwachtte oplostijd: eind september 2021.
  • Wachtwoord reset. Gebruikers die hun wachtwoord zijn vergeten moeten nu contact opnemen met de MRDM Servicedesk. De app krijgt een nieuwe functionaliteit waarmee gebruikers zelf een nieuw wachtwoord kunnen aanmaken. Verwachtte oplostijd: eind september 2021.
  • Snelheid. Gebruikers geven aan dat de app traag is. De ontwikkelaar werkt aan een vernieuwde back-end die ervoor zal zorgen dat de app sneller wordt. Verwachtte oplostijd: eind september 2021.
  • Grafieken. De ontwikkelaar controleert de juiste weergave van grafieken in het Dashboard menu na enkele meldingen hierover. Verwachtte oplostijd: eind september 2021.

Feedback doorgeven
Ervaart u problemen met de app of heeft u suggesties voor verbeteringen? Geef dit dan door aan de MRDM Servicedesk:
E-mail: servicedesk@mrdm.nl
Telefoon: 088 - 5700 030.
Voor de ontwikkelaar helpt het enorm wanneer u zo specifiek mogelijk uw probleem omschrijft, bij voorkeur met een filmpje erbij.

>>VastePrik: dashboard zorgverleners verbeterd

Wij helpen u graag verder

neem contact op