071 - 526 1893

FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meeste gestelde vragen door zorgverleners en de antwoorden daarbij. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op of vraag het uw lokale vertegenwoordiger uit de Stuurgroep.

Hoe kan ik patiënten aanmelden voor de VastePrik app?

U kunt als volgt een patiënt aanmelden voor de VastePrik app:

  1. Geef uw patiënt de informatiefolder en het toestemmingsformulier.
  2. Beantwoord eventuele vragen van de patiënt.
  3. Bewaar het door de patiënt getekende toestemmingsformulier.
  4. Registreer de gegevens van de patiënt in het Nederlands Hemofilie Register, inclusief het e-mailadres van de patiënt.
  5. De patiënt ontvangt automatisch binnen een dag een e-mail van MRDM met informatie over hoe de patiënt kan inloggen in VastePrik.

Mijn patiënt heeft nog geen inloggegevens voor VastePrik ontvangen.

Wanneer uw patiënt aangeeft nog geen inloggegevens voor VastePrik te hebben ontvangen kunt u als zorgverlener het volgende doen:

  1. Check in het HemoNED register of het e-mailadres van de patiënt juist is ingevoerd.
  2. Verwijs uw patiënt naar de procedure voor het verkijgen van inloggegevens elders op deze website. Wanneer het e-mailadres van de patiënt juist is ingevoerd krijgt de patiënt binnen 1 dag een e-mailbericht van MRDM m.b.t. zijn/haar inloggegevens. Het kan zijn dat de patiënt deze e-mail over het hoofd heeft gezien of per ongeluk heeft verwijderd.
  3. Wanneer de patiënt alsnog niet kan inloggen bij het volgen van de procedure in stap 2, neem dan contact op met de servicedesk van MRDM: servicedesk@mrdm.nl, 088-5700030.

Ik heb een probleem met de VastePrik webpagina.

Wanneer u (of een patiënt van u) een technisch probleem heeft met de VastePrik webpagina (en/of app), bijvoorbeeld het vastlopen van de webpagina, inlogproblemen of andere bugs, dan kunt u contact opnemen met de servicedesk van MRDM via servicedesk@mrdm.nl, tel.nr. 088 - 5700 030.

Meer inhoudelijke vragen/wensen over VastePrik, bijvoorbeeld items die u graag toegevoegd ziet worden aan de webpagina, kunt u voorleggen aan Stichting HemoNED via de contactgegevens op deze website.

>>FAQ

Wij helpen u graag verder

neem contact op