071 - 526 1893

VastePrik: wijzigingen en probleem voorraadbeheer

19-03-2021

VastePrik: wijzigingen en probleem voorraadbeheer

De VastePrik app blijft steeds in ontwikkeling. Dankzij feedback van de gebruikers worden er fouten uitgehaald, handige items toegevoegd of dingen verbeterd. Hieronder vindt u een overzicht van de laatste wijzigingen en problemen.

Feedback doorgeven

Ervaart u problemen met de app of heeft u suggesties voor verbeteringen? Geef dit dan door aan de MRDM Servicedesk:
E-mail: servicedesk@mrdm.nl
Telefoon: 088 - 5700 030.
Voor de ontwikkelaar helpt het enorm wanneer u zo specifiek mogelijk uw probleem omschrijft, bij voorkeur met een filmpje erbij.

Probleem voorraadbeheer

  • Verschillende gebruikers hebben een probleem gerapporteerd met het voorraadbeheer. De voorraad blijkt niet netjes te dalen na het registreren van een infusie, maar te stijgen of gelijk te blijven. Dit is enorm vervelend! De ontwikkelaar zoekt momenteel naar een oplossing voor dit probleem, mede met hulp van gebruikers die mee testen (waarvoor dank!).

Bekijk de meest gestelde vragen en antwoorden over VastePrik

Wijzigingen VastePrik

  • In het Dossier staat bij een infusie 'Geschreven door:'. Wanneer uw zorgverlener - in overleg met u - een infusie heeft toegevoegd via het zorgverlener's dashboard, dan komt er te staan 'Geschreven door: naam zorgverlener'.
  • In het Dossier staat bij een infusie 'Let op! Profylaxe is nog niet bevestigd!'. In dat geval heeft u de (wijziging aan de) infusie nog niet bevestigd. Klik op het potloodje om de infusie te openen en alsnog te bevestigen.
  • In het Dossier staat bij Beheer voorraad 'Let op! Beheer voorraad is nog niet bevestigd!'. Dit is een zeer ongelukkige wijziging als gevolg van de vorige wijziging en zal zo snel mogelijk door de ontwikkelaar verwijderd worden.
  • Door een iOS probleem liep de VastePrik app recent vast wanneer een gebruiker de datum en/of tijd van een infusie wilde wijzigen. Dit is nu opgelost.

>>VastePrik: wijzigingen en probleem voorraadbeheer

Wij helpen u graag verder

neem contact op