071 - 526 1893

VastePrik: geplande wijzigingen

02-06-2021

VastePrik: geplande wijzigingen

De VastePrik app blijft steeds in ontwikkeling. Dankzij feedback van de gebruikers worden er fouten uitgehaald, handige items toegevoegd of dingen verbeterd. Hieronder vindt u een overzicht van de geplande wijzigingen.

  • Onbevestigde items. In het Dossier staat onterecht bij Beheer voorraad 'Let op! Beheer voorraad is nog niet bevestigd!'. Opgelost.
  • Vastlopen bij wijziging datum. Door een iOS probleem liep de VastePrik app vast wanneer een gebruiker de datum en/of tijd van een infusie wilde wijzigen. Opgelost.
  • Voorraadbeheer. Verschillende gebruikers hebben een probleem gerapporteerd met het voorraadbeheer. De voorraad blijkt niet netjes te dalen na het registreren van een infusie, maar te stijgen of gelijk te blijven. Dit is enorm vervelend! Verwachtte oplostijd: eind juni 2021.
  • Inloggen. Er zijn verschillende inlogproblemen gemeld, waaronder: gebruikersnaam wordt niet opgeslagen, touch ID (vingerafdruk) of face ID (gezichtherkenning) werkt niet, altijd moeten inloggen met SMS-code. Verwachtte oplostijd: eind juni 2021.
  • Grafieken. De ontwikkelaar controleert de juiste weergave van grafieken in het Dashboard menu na enkele meldingen hierover. Verwachtte oplostijd: eind juni 2021.
  • Wachtwoord reset. Gebruikers die hun wachtwoord zijn vergeten moeten nu contact opnemen met de MRDM Servicedesk. De app krijgt een nieuwe functionaliteit waarmee gebruikers zelf een nieuw wachtwoord kunnen aanmaken. Verwachtte oplostijd: Q3 2021.
  • Snelheid. Gebruikers geven aan dat de app traag is. De ontwikkelaar werkt aan een vernieuwde back-end die ervoor zal zorgen dat de app sneller wordt. Verwachtte oplostijd: Q3 2021.
  • Zorgverlener dashboard. De ontwikkelaar zal verbeteringen doorvoeren in het zorgverlener dashboard, die ervoor zorgen dat de synchronisatie tussen de app data en het zorgverlener dashboard sneller en accurater verloopt. Verwachtte oplostijd: Q3 2021.

Feedback doorgeven
Ervaart u problemen met de app of heeft u suggesties voor verbeteringen? Geef dit dan door aan de MRDM Servicedesk:
E-mail: servicedesk@mrdm.nl
Telefoon: 088 - 5700 030.
Voor de ontwikkelaar helpt het enorm wanneer u zo specifiek mogelijk uw probleem omschrijft, bij voorkeur met een filmpje erbij.

>>VastePrik: geplande wijzigingen

Wij helpen u graag verder

neem contact op