071 - 526 1893

Testers voor de nieuwe VastePrik app gezocht!

11-03-2020

Testers voor de nieuwe VastePrik app gezocht!

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een compleet nieuwe verbeterde versie van de VastePrik app & webpagina! Niet alleen wordt de ‘look and feel’ aangepast maar ook voorraadbeheer van medicatie en het scannen van barcodes wordt mogelijk gemaakt.

Meld u voor 16 maart aan om mee te testen via info@hemoned.nl en maak kans op een cadeaubon!

De nieuwe versie van VastePrik zal in stappen worden doorgevoerd.

Gedane stappen

  • Stap 1 was het downloaden van de app ‘VastePrik v2’. Deze app is nog niet veel anders, maar deze stap was helaas noodzakelijk om verdere verbeteringen door te kunnen voeren. De meeste gebruikers hebben dit inmiddels gedaan. Heeft u dit nog niet gedaan, lees in de instructies hoe dit moet.
  • Op 7 januari 2020 werd er een testsessie georganiseerd; gebruikers en zorgverleners konden de eerste concept versie van de nieuwe VastePrik app zien en testen.

Volgende stap: testers gezocht!

  • Vanaf 16 maart 2020 kan de nieuwe app een paar weken getest worden door gebruikers. Dit kan gewoon vanuit huis. Aanmelden om mee te testen kan voor 16 maart via info@hemoned.nl. Graag ontvangen we van u een e-mailadres en 06-nummer om een testaccount te kunnen aanmaken. Onder de testers verloten we vijf cadeaubonnen van 20 euro. We hopen op zo veel mogelijk testers!
  • De fysieke testsessie die gepland stond voor maandagavond 16 maart is geannuleerd.

>>Testers voor de nieuwe VastePrik app gezocht!

Wij helpen u graag verder

neem contact op