071 - 526 1893

Testers voor de nieuwe VastePrik app gezocht!

13-02-2020

Testers voor de nieuwe VastePrik app gezocht!

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een compleet nieuwe verbeterde versie van VastePrik! Niet alleen wordt de ‘look and feel’ aangepast maar ook voorraadbeheer van medicatie en het scannen van barcodes wordt mogelijk gemaakt.

Meld u nu aan om mee te testen via info@hemoned.nl!

De nieuwe versie van VastePrik zal in stappen worden doorgevoerd.

Gedane stappen

  • Stap 1 was het downloaden van de app ‘VastePrik v2’. Deze app is nog niet veel anders, maar deze stap was helaas noodzakelijk om verdere verbeteringen door te kunnen voeren. De meeste gebruikers hebben dit inmiddels gedaan. Heeft u dit nog niet gedaan, lees in de instructies hoe dit moet.
  • Op 7 januari 2020 werd er een testsessie georganiseerd; gebruikers en zorgverleners konden de eerste concept versie van de nieuwe VastePrik app zien en testen.

Volgende stappen: testers gezocht!

  • In de eerste week van maart 2020 ontvangt u een link naar een beveiligde pagina waar u wordt gevraagd uw 06-nummer in te voeren voor het instellen van 2-factor authenticatie. De nieuwe app maakt namelijk gebruik van 2-factor authenticatie, wat inhoudt dat gebruikers de eerste keer moeten inloggen met hun gebruikersnaam & wachtwoord én met een code die ze via SMS ontvangen. Dit is een hele veilige manier van inloggen die vereist is bij apps die gevoelige gegevens bevatten zoals gezondheidsgegevens.
  • Vanaf 16 maart 2020 kan de nieuwe app een paar weken getest worden door gebruikers. Dit kan gewoon vanuit huis en/of tijdens een testsessie. De testsessie vindt plaats op maandag 16 maart van 19.00-20.30h, PGO Support, Daltonlaan 600 Utrecht. Aanmelden om mee te testen kan via info@hemoned.nl. Graag ontvangen we van u een e-mailadres en 06-nummer om een testaccount te kunnen aanmaken; ook horen we graag of u de 16e aanwezig bent of alleen vanuit huis kunt mee testen. We hopen op zo veel mogelijk testers!

>>Testers voor de nieuwe VastePrik app gezocht!

Wij helpen u graag verder

neem contact op