071 - 526 1893

Laatste oproep: registreer uw 06-nummer voor VastePrik

16-09-2020

Laatste oproep: registreer uw 06-nummer voor VastePrik

In maart en (nogmaals) eind augustus hebben VastePrik gebruikers een e-mail ontvangen vanuit MRDM over het instellen van een 06-nummer. Dit is nodig om binnenkort zonder problemen met 2-factor authenticatie in te kunnen loggen bij de nieuwe VastePrik app & webpagina. Waarom dit nodig is lichten we hieronder toe.

Waarom moet u uw 06-nummer instellen?
Bij de vernieuwde VastePrik die binnenkort gelanceerd wordt zult u moeten inloggen met 2-factor authenticatie. Dit is een hele veilige manier van inloggen, wat vereist is bij applicaties die gevoelige gegevens bevatten zoals gezondheidsgegevens. 2-factor authenticatie houdt in dat u – naast uw gebruikersnaam en wachtwoord – inlogt met een code die u via SMS ontvangt. Dit moet in ieder geval de eerste keer dat u inlogt, daarna kunt u ook inloggen met Touch ID of Face ID. Lees meer over het hoe en waarom van het gebruik van een SMS code bij de FAQs.

Hoe kunt u uw 06-nummer instellen?
In de e-mail van MRDM die u ontvangen heeft hierover vindt u een link. Klik op deze link of kopieer deze naar het zoekscherm van uw internet browser. U wordt dan gevraagd om uw 06-nummer in te vullen. Op dit nummer ontvangt u een SMS code wanneer u straks inlogt met 2-factor authenticatie bij de nieuwe VastePrik app.

Wat gebeurt er wanneer u nu geen 06-nummer instelt?
Wanneer u uw 06-nummer niet instelt via de link in de mail van MRDM kunt u later ook uw 06-nummer doorgeven aan uw Hemofilie Behandelcentrum. Het kan dan wel iets langer duren voordat u toegang heeft tot de nieuwe VastePrik app.

Extra accounts instellen
Bij de nieuwe VastePrik app moet elk account (e-mailadres) gekoppeld zijn aan een uniek 06-nummer. Wanneer u met meerdere familieleden VastePrik gebruikt moet ieder familielid een eigen account hebben. Via de link in het e-mailbericht kunt u ook extra inlogaccounts aanvragen voor familieleden. Voor deze accounts moet u zowel een e-mailadres als een 06-nummer opgeven. U kunt maximaal 4 accounts opgeven.

>>Laatste oproep: registreer uw 06-nummer voor Va...

Wij helpen u graag verder

neem contact op