071 - 526 1893

Download nu 'VastePrik v2'!

19-12-2019

Download nu 'VastePrik v2'!

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een compleet nieuwe verbeterde versie van VastePrik! Niet alleen wordt de ‘look and feel’ aangepast maar ook voorraadbeheer van medicatie wordt mogelijk gemaakt, bij voorkeur via het scannen van barcodes.

De nieuwe versie van VastePrik zal in stappen worden doorgevoerd: 

  1. Stap 1 is het downloaden van de app ‘VastePrik v2’. Lees in de instructies hoe u dit kunt doen. Deze app zal nog niet veel anders zijn, maar deze stap is helaas noodzakelijk om verdere verbeteringen door te kunnen voeren. Let op:
  • Doe dit voor 6 januari 2020, daarna werkt de oude app niet meer.
  • De gegevens die u al in de app heeft ingevoerd blijven gewoon bewaard en ziet u weer in de nieuwe versie van de app verschijnen na te hebben ingelogd.
  • U moet wel opnieuw uw Standaard medicatieschema en Herinneringen instellen wanneer u daarvan gebruik maakt.
  1. Op dinsdagavond 7 januari wordt er een testsessie georganiseerd in Utrecht. Gebruikers en zorgverleners kunnen dan de nieuwe VastePrik app zien en testen. 
  2. In januari 2020 ontvangt u een link naar een beveiligde pagina waar u wordt gevraagd uw 06-nummer in te voeren voor het instellen van 2-factor authenticatie. Inloggen met behulp van 2-factor authenticatie is de meest veilige manier van inloggen.
  3. In januari/februari 2020 wordt de app middels een update omgeturnd naar de compleet nieuwe versie van VastePrik!

Voor vragen of problemen kunt u contact zoeken met de Servicedesk van MRDM: servicedesk@mrdm.nl, tel.nr. 088 - 5700 030.

>>Download nu 'VastePrik v2'!

Wij helpen u graag verder

neem contact op